A közvetítői, vagy "Business Introducer" program egy lehetőség egyéneknek és cégeknek egyaránt, hogy jutalékot kapjan ügyfelek a Dukascopy Europe IBS AS-hez való közvetítéséért.

Kapja meg akár az Ön közvetített ügyfelei által a Dukascopy Europe IBS AS-nek generált jutalék 50%-át.

Bármely a forex kereskedői társadalomban kapcsolattal rendelkező egyén vagy szervezet sikeres közvetítővé válhat.

Figyelem: A Dukascopy Europe által kínált vonzó feltételek megkönnyítuk a sikerhez vezető utat:

  • minimum letét: 100 USD
  • egyszerűsített számlanyitás
  • tőkeáttét akár 1:30

Felhívjuk figyelmét, hogy a Dukascopy Europe IBS AS átvilágít minden jelentkezőt, hogy az adott egyénnel vagy céggel üzleti kapcsolatba léphet e. Egyes országokban speciális korlátozások lehetnek érvényben.

A Dukascopy Europe IBS AS szabadon elfogadhat, vagy elutasíthat bármilyen jelentkezést. A jelentkezés során felmerülő költségekért, díjakért, vagy bármilyennemű kiadásért felelősséget nem vállal, legyen ez önkéntesen felvállalt, vagy a jelentkezésre és közvetítői tevékenységére vonatkozóan törvény, szabály által előírt összeg.

Hogyan legyen közvetítő (Business Introducer)?

Közvetítővé váláshoz a Dukascopy Europe IBS AS-nél egy egyszerű, három lépésből álló folyamaton kell végigmenni:

1. Jelentkezzen a közvetítői programba a kitöltésével!

Amennyiben van egy weboldala, amit szeretne reklámozni, jelezze a regisztrációban. Ez egyszerűsíti az Ön által a Dukascopy Europe IBS AS-nek közvetített ügyfelek azonosítását.

Figyelem: A "Dukascopy", vagy más erre emlékeztető szó haszánalata domén nevekben szigorúan tilos, a potenciális közvetítő jelentkezésének elutasítását vonhatja maga után, és jogi következményekhez vezethet.

2. Egyedi BI-ID (közvítői azonosító)

Amint jelentekezését megkapta a Dukascopy Europe IBS AS, Ön meg fog kapni egy közvetítői azonosítási adatot, vagy BI-ID-t. Ez az a kód, amit rendszerünk az Ön által közvetített ügyfelek azonosítására használ. Mindig használja az érdeklődők számára biztosított hivatkozásban, vagy kérje meg őket, hogy számlanyitási jelentkezésük során adják meg a BI-ID-t. 

Figyelem: A BI-ID és a közvetítői web fiókhoz (BI Web Entry) való hozzáférés megérkezés még nem jelenti, hogy jelentkezését elfogadta a Dukascopy Europe IBS AS. Ez csak annyit jelent, hogy a folyamat elkezdődött. Felhívjuk figyelmét, hogy semmilyen jutalék kifizetés nem történik az Ön által közvetített ügyfelek és az Ön számára a Dukascopy Europe IBS AS-től, amíg közvetítői jelentkezése elfogadásra nem került. Minthogy a Dukascopy Europe IBS AS nem tudja garantálni, hogy a közvetítői jelentkezés végleg elfogadásra kerül, ezért a jelentkezőknek azt tanácsoljuk, hogy nem közvetítsenek ügyfelet, vagy ígérjenek bármiféle jutalékot kifizetést amíg a Dukascopy Europe IBS AS meg nem erősíti közvetítői jelentkezésük elfogadását.

3. Hozzáférés a Közvetítői fiókhoz (BI Web Entry)

Ez a védett weboldal statisztikákat és kimutatásokat nyújt az Ön közvetítői tevékenységével kapcsolatban. Követheti jövedelmének alakulását a Dukascopy Europe IBS AS jutalék részeként, valamint különböző promóciós anyagok is elérhetők a közvetítési tevékenységet elősegítendő.


További információért a közvetítői programról és más kereskedési témákról írjon nekünk az   Üzenet küldése,  címre, hívjon minket a  +371 67 399 000 számon, vagy  kérjen visszahívást!