A Dukascopy Europe (a svájci Dukascopy Bank EU-n belüli leányvállalata) három fajta kényelmes módot kínál ügyfeleinek kereskedési számlák feltöltéséhez. Minden új számlának meg kell felelnie a minimum letéti követelményeknek!

Banki átutalás

Letéteket elfogadunk USD, CHF, EUR, GBP, CAD, CNH, CZK, HKD, HUF, ILS, JPY, NOK, PLN, RON, RUB, SEK és SGD devizákban. A beérkező utalások átfutási ideje átlagosan 1-2 munkanap. Az átutalási információkat kérje kapcsolattartójától (Account manager)!

Kártyás befizetés

A kártyás befizetés a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a számla feltöltésének. A befizetés átalában egy munkanap alatt megérkezik a Dukascopy Europehoz.

 • A kártyán keresztüli feltöltés csak a Dukascopy Europe IBS AS jóváhagyott ügyfelei számára érhető el. Harmadik személyektől nem fogadunk el tranzakciókat.
 • For the security of our clients, the maximum amount accepted in one transaction through payment card is USD 18'000 or equivalent in other currency.
 • Bankkártyák (Maestro, Visa Electron) és hitelkártyák (MasterCard, Visa) is elfogadottak a befizetéshez.
 • Nem számolunk fel díjat a kártyás befizetésért. Azonban partnerbankunk jutaléka
  1,2% a befizetett összegből EUR, GBP és CHF,
  1,5% NOK, CZK, PLN és SEK használata esetén,
  2% USD befizetés, valamint
  2,3% RUB, JPY, CAD és devizájú tranzakcióknál.
  Ez a jutalék a befizetés összege alapján kerül felszámolásra. EUR, USD, GBP, CHF, CAD, JPY, SEK, NOK, CZK, RUB, PLN devizáktól eltérő pénznemben való befizetés esetén az összeg átváltásra kerül UR, USD, GBP, CHF, CAD, JPY, SEK, NOK, CZK, RUB, PLN devizákra, valamint akár további váltási költség merülhet fel.
 • A befizetés megérkezésétől számítva egy munkanapon belül elhelyezésre kerül az összeg.

Tovább a kártyás befizetéshez

Banki garancia

A banki garanciás megoldás magasfokú rugalmasságot és hatékonyságot biztosít a Dukascopy Europe ügyfeleinek, amely segítségével letétjét saját bankjában tarthatja, hogy azonnal hozzáférhessen, ha szükséges. A banki garancia több számlához is kiállítható feltéve, hogy ugyanazon a néven vannak, mint a kiállított banki garancia. A Dukascopy Europe 100 000 USD letéttől fogad el banki garanciát. Minden banki garancia egyedi elbírálás alá esik.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Dukascopy Europe ECN számláiról, akkor írjon az [email protected]opy.eu címre, hívjon minket a +371 67 399 000 számon, vagy kérjen visszahívást!