A Dukascopy Europe, ügyfelei számára SMS értesítő szolgáltatástis kínál a különböző, a kereskedés során előforduló eseményekre, valamint piaci, vagy felhasználói árfolyam szintek elérésére vonatkozóan. Ez a szolgáltatás minden Éles számlával rendelkező kereskedő számára elérhető.

A szolgáltatás díja üzenetenként 0,07 EUR. A díj külön bejegyzésként jelenik majd meg a Portfólió kivonatban.

Ez a díj minden, az ügyfél szolgáltatójának küldött SMS-re vonatkozik. További információt a szolgáltatásról és a kézbesítési feltételekről a Wiki oldalunkon talál.

Emellett a Dukascopy Europe ügyfeleinek lehetősége nyílik más típusú értesítések (email, push értesítés) használatára is, amelyek teljesen ingyenesek.

Az SMS (Short Message Service) értesítések költsége minden egyes elküldött üzenetért, euróban kerül felszámolásra az ügyfél előfizetésének megfelelően. A díj a nap záráskor kerül felszámolásra az ügyfél számlavezetési devizájában.

Felhívjuk figyelmét, hogy az SMS-ek nem titkosítottak, így fennáll a kockázata, hogy harmadik személyek engedély nélkül hozzáférhetnek a tartalmához. Az SMS a Dukascopy Europe-tól érkezik, így engedély nélküli harmadik személyek megtudhatják, hogy számlája van nálunk.