Cím

Dukascopy Europe IBS AS
Lacplesa iela 20a-1, Riga,
LV-1011, Latvia

Telefonszámok
 • Fő telefon
  +371 67 399 000
 • Éles kereskedési Support (24h)
  +371 67 399 039

Az ügyfelek biztonsága érdekében minden beszélgetést rögzítünk.

Ügyfélszolgálat chat

24/7 ügyfélszolgálat chat (magyar nyelv csak hétköznap munkaidőben)

E-mailek

Kedves Ügyfelek!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy instrukcióik, és egyéb e-mailbeni kérésük, kérdésük biztonságosabb és megbízhatóbb végrehajtása, megválaszolása érdekében ezeket a következő címekre küldjék:
 • Üzenet küldése : bármely az éles számlával kapcsolatos kérdések, kérések, utasítások esetén (magyar nyelven nem elérhető). 
  Sürgős instrukciók esetén kifejezetten javasoljuk, az éles kereskedési supporttal, vagy a kapcsolattartójával való kapcsolatfelvételt telefonon keresztül munkaidőben (+371 67 399 000), hogy kérését megfelelően tudjuk fogadni, és egyúttal csökkenteni a késői végrehajtásból, vagy a végre nem hajtásból származó kockázatot. 
 • Üzenet küldése : általános kérdések esetén.
  Felhívjuk figyelmét az e-mailben történő kommunikáció kockázatára, amely magában foglalja a nem kézbesítést is. Továbbá, a fenti címeken kívüliekre küldött e-mailek elképzelhető, hogy csak késéssel, vagy akár egyáltalán nem kerülek elolvasásra. Fontos, hogy megbizonyosodjon instrukciói kézbesítéséről, amit megtehet éles kereskedési supportunkat, vagy kapcsolattartóját hívva.
Bármely más e-mail címre küldött utasítások késői végrehajtásából vagy végre nem hajtásából származó bármilyen közvetett vagy közvetlen veszteségért vagy költségért a Dukascopy Europe nem vállal felelősséget. Az utasítások természetétől függően, ezek lehet, hogy csak munkaidőben hajthatók végre.