Dukascopy
 
 
Wiki JStore Search Login

how to make time filter ?
 Post subject: how to make time filter ? Post rating: 0   New post Posted: Sat 05 Aug, 2017, 11:36 
User avatar

User rating: 0
Joined: Tue 15 Jan, 2013, 17:30
Posts: 11
Location: Jordan, irbid
i have my strategy which trade 5 pairs ( EURUSD,GBPUSD,EURJPY,GBPJPY,USDCAD ) ,but i want to make time filter to stop the strategy during USA news let us say ( from 12 to 15 GMT ) , any suggestions ?


Thank you in advance


 
 Post subject: Re: how to make time filter ? Post rating: 0   New post Posted: Sat 05 Aug, 2017, 11:41 
User avatar

User rating: 0
Joined: Tue 15 Jan, 2013, 17:30
Posts: 11
Location: Jordan, irbid
the strategy here , please help


Attachments:
ATR_CHanel.java [55.69 KiB]
Downloaded 294 times
DISCLAIMER: Dukascopy Bank SA's waiver of responsability - Documents, data or information available on this webpage may be posted by third parties without Dukascopy Bank SA being obliged to make any control on their content. Anyone accessing this webpage and downloading or otherwise making use of any document, data or information found on this webpage shall do it on his/her own risks without any recourse against Dukascopy Bank SA in relation thereto or for any consequences arising to him/her or any third party from the use and/or reliance on any document, data or information found on this webpage.
 
 Post subject: Re: how to make time filter ? Post rating: 0   New post Posted: Sun 06 Aug, 2017, 12:50 
User avatar

User rating: 0
Joined: Tue 15 Jan, 2013, 17:30
Posts: 11
Location: Jordan, irbid
ForexAlyoum wrote:
the strategy here , please help


Image


i make this filter but didn't open any positions , correct me if i am wrong please ?


Attachments:
atr.png [101.29 KiB]
Downloaded 555 times
DISCLAIMER: Dukascopy Bank SA's waiver of responsability - Documents, data or information available on this webpage may be posted by third parties without Dukascopy Bank SA being obliged to make any control on their content. Anyone accessing this webpage and downloading or otherwise making use of any document, data or information found on this webpage shall do it on his/her own risks without any recourse against Dukascopy Bank SA in relation thereto or for any consequences arising to him/her or any third party from the use and/or reliance on any document, data or information found on this webpage.
 
 Post subject: Re: how to make time filter ? Post rating: 0   New post Posted: Sat 02 Sep, 2017, 03:57 
User avatar

User rating: 0
Joined: Fri 28 Jun, 2013, 22:30
Posts: 1
Location: India, Hyderabad
I think you made a mistake, if the time is less than 12 hour then how can it be greater than 15 hour at the same time. Make the 12 hour and 15 hour seperate.

Example here

Image


Attachments:
strategyhelp.PNG [81.5 KiB]
Downloaded 534 times
DISCLAIMER: Dukascopy Bank SA's waiver of responsability - Documents, data or information available on this webpage may be posted by third parties without Dukascopy Bank SA being obliged to make any control on their content. Anyone accessing this webpage and downloading or otherwise making use of any document, data or information found on this webpage shall do it on his/her own risks without any recourse against Dukascopy Bank SA in relation thereto or for any consequences arising to him/her or any third party from the use and/or reliance on any document, data or information found on this webpage.
 

Jump to:  

  © 1998-2011 Dukascopy® Bank SA
On-line Currency forex trading with Swiss Forex Broker - ECN Forex Brokerage,
Managed Forex Accounts, introducing forex brokers, Currency Forex Data Feed and News
Currency Forex Trading Platform provided on-line by Dukascopy.com