Dukascopy
 
 
Wiki JStore Search Login

Как задать таймфрейм 3 Hours (H3)
 Post subject: Как задать таймфрейм 3 Hours (H3) Post rating: 0   New post Posted: Mon 09 Jan, 2017, 10:17 
User avatar

User rating: 0
Joined: Tue 04 Oct, 2016, 15:07
Posts: 6
Location: Ukraine, Dnipro
Добрый день.
В настройках терминала можно задать практически любой произвольный таймфрейм (ТФ).
Как в переменной defaultPeriod так и в переменной СandleTime можно выбрать только или Hourly (H1) или 4 Hours (H4)
И чтобы индикаторы обрабатывали свечи ТФ Н3


 
 Post subject: Re: Как задать таймфрейм 3 Hours (H3) Post rating: 0   New post Posted: Wed 11 Jan, 2017, 16:24 
Visual JForex expert at Dukascopy
User avatar

User rating:
Joined: Mon 22 Apr, 2013, 11:30
Posts: 925
Location: Ukraine, Kiev
Добрый день.

Пока что в Визуале это невозможно.
Но при запуске на платформе вы можно выбрать любой период и инструмент.


 

Jump to:  

  © 1998-2011 Dukascopy® Bank SA
On-line Currency forex trading with Swiss Forex Broker - ECN Forex Brokerage,
Managed Forex Accounts, introducing forex brokers, Currency Forex Data Feed and News
Currency Forex Trading Platform provided on-line by Dukascopy.com