Éles kereskedési számla nyitása (Forex/CFD)

A Dukascopy Europenál elérhető pénzügyi instrumentumok kereskedésének megkezdéséhez a következő lépéseket kell megtenni:

Regisztráljon most! (További információ)

Töltse ki az elektronikus regisztrációs űrlapot! Felhíjuk figyelmét, hogy egy részletesen kitöltött regisztrációs űrlap átláthatóan leírt befektetési forrással jelentősen megnöveli a számlanyitásának gyorsaságát! A megadott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.

A Dukascopy Europe bizonyos országok lakosai számára nem biztosítja szolgáltatásait. Ezen országok listáját ide kattintva tekintheti meg.

 

Figyelem: Ha már van éles számlája a Dukascopynál, és új instrumentumokkal szeretne kereskedni, pl. CFD-k, úgy a regisztráció ismételt kitöltése nem szükséges. Inkább keresse fel kapcsolattartóját a Dukascopynál!

Töltse fel dokumentumait itt! (További információ)

Személyi azonosító, és lakcímet igazoló dokumentumának szkennelt vagy fényképezett változatára lesz szükség, amit feltölthet a fenti hivatkozáson. Kérjük bizonyosodjon meg, hogy a szkennelt másolat, vagy a fénykép jó minőségű, tehát a képek és a szöveg tisztán kivehető, olvasható! Dokumentumonként szkennelési felbontásnak a 300 dpi-t, fájlméretnek kb. 1 Mb-os méretet javaslunk. Kérjük,a képeket, vagy a szkennelt másolatot ne vágja, vagy módosítsa!

Töltse fel számláját! (További információ)

A dokumentumok elfogadása után elküldjük Önnek a Distance Agreement elnevezésű online szerződést. Ennek online elfogadása után emailben fog érkezni Dukascopy Europe kereskedési számlaszáma, valamint a feltöltéshez szükséges információk. Első lététjét kártyás befizetéssel, vagy banki átutalással is elhelyezheti. A kezdő letét minimum összege USD 100, vagy ennek megfelelő összeg a többi számlavezetési devizában. A letét elhelyezésekor, kérjük tüntesse föl Dukascopy Europe számlaszámát!

Tájékoztatjuk, az elektronikus dokumentumokkal nyitott számlák esetében a letéti korlát 15 000 EUR. Keresse fel kapcsolattartóját további információért.

Felhasználónevét és jelszavát emailben küldjük a letét elhelyezése után.

További információt az online számlanyitás lépéseiről ezen az oldalon talál.

Megjegyzés: Kérjük, adja meg közvetítőjét "Business Introducer" (ha van) az éles számlanyitás elektronikus űrlap kitöltésekor. A számlanyitás jóváhagyása utána közvetítő "Business Introducer" hozzáadására már nem lesz lehetőség.

Amennyiben érdeklődne a számlanyitással kapcsolatban, Üzenet küldése, hívja +371 67 399 000 számot, vagy kérjen visszahívást!